Behandlinger

Vi gir deg muligheten til å velge blant et bredt spekter av behandlinger. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert, og vår klinikk er moderne og meget velutstyrt.

Krone og Bro
Dersom tannskaden er så stor at det ikke er mulig å reparere tanna med en fylling må den rehabiliteres med en krone. En bro kan erstatte en eller flere tenner som er fjernet eller mangler av ulike årsaker.

Les mer

Forebyggende behandling
Forebygging av tannsykdom er alltid bedre enn tannbehandling i ettertid. Derfor legger vi stor vekt på instruksjon og informasjon i hvordan du best kan ta vare på tennene dine.

Les mer

Fyllingsterapi
Fylling lages i dag av et tannfarget plastmateriale (kompositt) som erstatter manglende tannsubstans. Vi bruker hvite fyllinger, som er estetisk meget bra, nesten usynlige.

Les mer

Rotfylling
Inni tannen har vi et hulrom med nerver og blodkar, kalt pulpa. På grunn av bakterier/infeksjon her, må pulpa renses bort og erstattes med et bakterietett materiale.

Les mer

Bleking
Det finnes ulike måter å bleke tenner på. I det siste har det kommet flere og nye produkter på markedet. Undersøkelser viser at tannbleking ikke er skadelig

Les mer

Visdomstenner
Visdomstenner er som regel de siste tennene/jekslene som bryter frem. Det er ikke alle som får de, noen har anlegg andre har det ikke.

Les mer

Tannkjøtts-/tannsteinsbehandling
Tannkjøttsykdommer kan deles i to hovedgrupper: gingivitt og periodontitt. Gingivitt er betennelse overfladisk i tannkjøttet kan utvikles til periodontitt

Les mer

Bittskinner/tanngnissing
Tanngnissing kan føre til skader både på tenner og kjeven. I tillegg føre til smerte i kjeve- eller ansiktsmuskulaturen og i kjeveleddene.

Les mer

Tannlegeskrekk
Vi tar tannlegeskrekk på alvor! Tannlegeskrekk er svært utbredt og vi har full forståelse for dette. Og ingen tannbehandling hos oss begynner får du føler deg trygg.

Les mer