Om oss

VI GIR BEDRE SERVICE OG HØY KVALITET.

Vi tilbyr høy kvalitet, rimelig dental og oral helse for tusenvis av folk, og vi er her for å serve dere. På Vinstra tannlegesenter, er vi stolt av å gjøre tannpleie enkelt. Våre tannleger er her for å gjøre dental og oral helse praktisk og tilgjengelig for alle i Vinstra. Vi har en misjon å gjøre livet bedre, sunnere og morsommere.

Vinstra Tannlegesenter

Har du behov for tannlege? Da er du velkommen til Vinstra Tannlegesenter. Våre tannleger gir deg en smertefri behandling med høy kvalitet, rimelig dental og oral helse for tusenvis av folk, og vi er her for å serve dere. På Vinstra tannlegesenter, er vi stolt av å gjøre tannpleie enkelt. Våre tannleger er her for å gjøre dental og oral helse praktisk og tilgjengelig for alle i Vinstra.

Nadeem Ali

Utdannet ved universitetet i Oslo (UiO)

Tidligere klinikksjef ved tannklinikk Båtsfjord i Finnmark. Jobber i privatsektor i Oslo. Har deltatt på flere internasjonale dentale kongresser, InMan sertifisert (tannregulering), fullført viderekomne kurs innenfor tannkjøttsbetennelse. Opptatt av å bruke moderne utstyr og behandlingsmetoder, som blant annet motorisert rotfyllingsbehandling.

Temoor Ilyas

Utdannet ved universitetet i Oslo (UiO)

Er tilgjengelig på Ringebu Tannlegesenter.

Awais Mushtaq

Utdannet ved universitetet i Oslo (UiO), år 2012

Er tilgjengelig på Ringebu Tannlegesenter.